Assistor valitsi eCraftin toiminnanohjaus- ja asiakkuudenhallintakumppanikseen

”Meillä oli tarve uudistaa toiminnanohjauksemme vastaamaan Assistorin strategian mukaisia tavoitteita toiminnan tehostamisessa ja kehittämisessä. Haluamme asettaa asiakkaamme kaiken tekemisemme ytimeen, joten edellytimme hankittavalta ratkaisulta ehdotonta asiakaskeskeisyyttä. Koko toimitusketju suunnitellaan asiakkaan näkökulmasta niin, että prosessin jokaisessa vaiheessa pystymme tuottamaan reaaliaikaista tietoa asiakkaillemme heidän ajoneuvoistaan”, toteaa Assistor Oy Ab:n tietohallintopäällikkö Aki Karppinen.

”Uskomme pystyvämme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa paremmin ja nopeammin virtaviivaistamalla toimitusprosessia sekä parantamalla asiakaspalveluketjun läpinäkyvyyttä. Päädyimme valitsemaan eCraftin kumppaniksemme, sillä pyrimme kaikessa toiminnassamme edelläkävijyyteen ja etsimme eCraftin kaltaista innovatiivista kumppania, jonka kanssa viedä liiketoimintaamme eteenpäin. Lisäksi Microsoft Dynamics 365 vakuutti meidät uudenlaisena teknologia-alustana”, kertoo Karppinen.

Assistor Oy Ab on ajoneuvojen, varaosien, ja materiaalien toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan keskittyvä logistiikkayhtiö. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 30,3 miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 210 henkilöä.

eCraft Etima Oy on osa IT- ja konsultointointipalveluihin keskittynyttä eCraft Oy Ab -konsernia, joka toimii Espoossa, Vaasassa ja Malmössä. eCraftilla työskentelee yli 160 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP, CRM- ja BI-liiketoimintaan sekä sovelluskehitykseen ja infrapalveluihin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli noin 15 miljoonaa.

Lisätiedot:

Aki Karppinen, tietohallintopäällikkö Assistor Oy Ab Puh. 040 701 4965
Ville Hemmilä, toimitusjohtaja eCraft Oy Ab Puh. 0400 695 345