Varaosa- ja materiaalilogistiikka

Tarjoamme sopivimmat varaosa-, materiaali- ja varastointiratkaisut nopeasti, luotettavasti ja kilpailukykyisin kokonaiskustannuksin.

Assistor on autoalan varaosa- ja materiaalitoimituksiin erikoistunut logistiikkayhtiö. Tarjoamme tarkkaa ja nopeaa toimitusta vaativien varaosien ja materliaalien varastointi- ja kokonaistoimitusratkaisuja Suomessa ja lähialueilla.

Olemme maahantuojien, tukkukaupan ja korjaamojen pitkäaikainen yhteistyökumppani. Meidät tunnetaan korkeasta laadusta, toimitusvarmuudesta ja nopeista toimituksista koko maahan. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaita onnistumaan omassa liiketoiminnassaan ja varmistaa, ettei oman yrityksesi asiakaslupaus vaarannu.

Varaosa- ja materiaalipalveluiden lisäksi tarjoamme myös rengas- ja varastohotellipalveluita sekä box-in-box-, noutoasiakas- ja paluulogistiikkapalveluita.

Noin kolmasosalla yrityksistä ei ole yleiskuvaa logistiikkakustannuksistaan. Monipuolisen ja kokonaisratkaisuja tarjoavan logistiikkakumppanin valinta on kustannustehokasta ja säästää myös logistiikan päästöjä.

Nopea toimitussykli

Suomessa sijaitsevat logistiikkakeskuksemme mahdollistavat nopeat toimitukset koko maahan. Jakelumme palvelee pääkaupunkiseudulla kolme kertaa päivässä, Turussa ja Tampereella kaksi kertaa päivässä sekä yön yli muualle Suomeen ja lähialueille. Nopeimmilla palveluntarjoajilla toimitus onnistuu pääkaupunkiseudulla alle tunnissa ja noutoasiakkailla jopa alle 15 minuutissa.

Asiakkaan ehdoilla

24/7-päivystyksemme palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Noutopalvelu ja nopea palautuvien tuotteiden käsittely helpottavat asiointia kanssamme. Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeisiin ja panostamme onnistuneeseen asiakaskokemukseen ja pitkiin asiakassuhteisiin.

Erinomainen sijainti

Sijainnilla on merkittävä vaikutus toimitusten nopeuteen. Logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vantaan Aviapoliksen alueella sekä Espoon Lommilassa erinomaisten yhteyksien päässä Kehä III:n varrella.

Järjestelmäintegraatio

Hyödynnämme toiminnassamme uusimpia digitaalisia järjestelmiä, jotka palvelevat myös asiakkaitamme. Erilaiset järjestelmäintegraatiot nopeuttavat tiedonkulkua ja toimituksia sekä varmistavat, että käytössämme on aina ajantasainen, reaaliaikainen tieto.

Laatu ja toimitusvarmuus

Meille on tärkeä, että asiakas saa sen minkä tilaa - nopeasti ja luotettavasti.

Vuonna 2022 toimitimme markkinoille noin 4 000 000 varaosaa

 

Laatu ja toimitusvarmuus

Meille on tärkeä, että asiakas saa sen minkä tilaa - nopeasti ja luotettavasti. Vuonna 2022 toimitusvarmuutemme oli 99,91%.

Palveluissamme noudatamme huolellisesti viranomaismääräyksiä ja ISO 9001-, ISO 14001-, ISO 45001 -laatujärjestelmä.