Assistor Oy Ab

Assistor on autoalan varaosa- ja materiaalitoimituksiin erikoistunut logistiikkayhtiö. Tarjoamme tarkkaa ja nopeaa toimitusta vaativien varaosien ja materiaalien varastointi- ja kokonaistoimitusratkaisuja Suomessa ja lähialueilla. Korkea laatu, toimitusvarmuus ja nopea toimitus ovat toimintamme kulmakiviä.

Assistor on palvellut autoalaa vuodesta 1966. Vuosikymmenten kokemus, osaavat ammattilaisemme ja laaja valikoimamme takaavat, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa varaosat ripeästi ja luotettavasti - kilpailukykyiseen hintaan. Vuonna 2019 toimitimme markkinoille noin 4 200 000 varaosaa

Varaosa- ja materiaalipalveluiden lisäksi tarjoamme myös rengas- ja varastohotellipalveluita, noutoasiakaspalveluita sekä paluulogistiikkapalveluita. Tavoitteemme on tarjota alan paras palvelukokemus ja auttaa asiakastamme onnistumaan omassa liiketoiminnassaan.

Toimipisteemme ovat pääkaupunkiseudulla Kehä III:n varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, Aviapoliksen alueella. Palvelemme asiakkaitamme myös Espoon Lommilan toimipisteessä.

Logistiikkaratkaisumme palvelevat Suomessa 17 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Yhtiö kuuluu autokonserni Vehoon.

 

ISO_9001-ISO-14001_OHSAS-18001-and-UKAS
akl
ecg
logy
syopatutkimus