Nimitysuutinen

Assistorin Oy Ab:n toimitusjohtaja Perttu Piri päättää työuransa yhtiössä kesäkuun 2024 lopussa. Perttu keskittyy tämän jälkeen täysipäiväisesti Assistor-Uutteran johtamiseen (Veho – ePressi). Assistor jatkaa Suomen autoalan varaosalogistiikkaliiketoiminnan johtavana toimijana osana Veho-konsernia. Muutoksen myötä Assistorille on nimitetty uusi toimitusjohtaja, Kaj Nurminen (Bsc. Electrical Engineering). Kaj aloittaa uudessa tehtävässään 2.5.2024.

Kaj:lla on vahva ja monipuolinen osaaminen sekä kokemus erilaisista vastuullisista tehtävistä liittyen kansainvälisten toimitusketjujen hallintaan ja varastointiin, laatuun, vastuullisuuteen, toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja strategiatyöhön. Hän on ollut johtamassa mittavia kansainvälisiä muutoshankkeita – kaikissa on ollut keskiössä asiakaskokemus, tehokkaat toimintamallit ja kannattava liiketoiminta. Hän on toiminut useilla eri toimialoilla ja yhtiöissä kuten Fibox Group, Transval Group, Posti ja Schneider Electric.

”Kaj on lämpimästi tervetullut jatkamaan tätä työtä ja antamaan oman panoksensa Assistorin menestymiseen – odotamme innolla yhteistyön aloitusta!”

Assistor Oy Ab                                                                                                                                                     

Anssi Räsänen                                                                                                                                                   

hallituksen pj.